top of page

INTERNET MONITORING

 

 

Usluga Web monitoringa nudi sveobuhvatno praćenje sadržaja širokog spektra online medija, kako domaćih tako i medija iz okruženja.

 

Ovaj servis omogućava klijentu dobijanje prave informacije u pravo vreme u pravom obliku. Web kliping servis je moćno oružje u rukama pojedinaca, u kompanijama i organizacijama, koje im omogućava da budu pravovremeno informisani o relevantnim objavama na internetu, kako bi mogli pravovremeno da reaguju i imaju jasnu sliku o prisutnosti tema od interesa na web-u.

 

U okviru praćenja web medija je moguće uključiti i pretraživanje inostranih sajtova.

 

Рroširenje usluge praćenja Interneta i društvenih mreža na stranici:

 

PRESSCLIPPING

 

 

Sektor koji se bavi praćenjem štampanih medija kao i njihovom obradom je upravo pressclipping sektor.

 

U praćenju se nalazi preko 200 štampanih medija ( dnevna, nedeljna, mesečna, periodična i specijalizovana stampa ) sa teritorije Srbije.


Sve selektovane objave, za svakog klijenta ponaosob se postavljaju na web aplikaciju i moguće ih je pretraživati po raznim parametrima ( datum, tema, naslov… )


Odvojen prikaz tekstova od oglasa korisniku pruža lakši I brži pristup traženim objavama.

​TV MONITORING

 

Kliping elektronskih medija, u zavisnosti od zahteva klijenta, može da se obavlja i u realnom vremenu, u trenutku dok se emisija emituje, takođe, zbog arhive koju tv monitoring poseduje, snimcima se može pristupitu i 4 meseca unazad ukoliko je to potrebno.

Televizije se snimaju 24 sata dnevno svih 365 dana u godini. Pronađene objave se postavljaju na našu aplikaciju u video formatu FLV ( ili u drugom formatu ukoliko je potrebno), uz koji se dostavlja i transkript/napomena objave. Snimci sa klipinga mogu biti dostavljani klijentu i na disku na dnevnom ili mesečnom nivou ukoliko je to potrebno.
 

Naše usluge

bottom of page